TK2008/Ohjelmatoiminta/Kilpailu

Kilon Kipinät
Loikkaa: valikkoon, hakuun

5.2 Kilpailutoiminta

Kevään ja syksyn aikana luonnolliset vartiot ja kisavartiot osallistuivat Suomen Partiolaisten ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten mestaruuskilpailuihin.

3.-5. toukokuuta järjestetyissä piirin kevämestaruuskisoissa, Törmä '08, Kilon Kipinöiden kisavartio Lerbaani Ugenda saavutti kolmannen sijan ? sarjassa.

-Törmä 08: lerbaani ugenda kolmas

26.–27. toukokuuta Järvi-Espoon Eräpartiolaiset järjestivät Peikonpuikauksen, leikkimielisen, vaaleanpunaisen sarjan partiotaitokilpailun. Kilon Kipinät järjestivät Peikon Puikauksen.

Syyskuun 8.-9. järjestimme yhdessä Kara-Karhujen kanssa luonnollisten vartioiden välisen Karhunpalvelus - partiotaitokilpailun. Kilpailun järjestämisestä vastasivat partiojohtaja Tomi Hakala Kara-Karhuista. Kilpailuun osallistui kuusi vartioita, joista neljä Kipinöistä.

20.-21. syyskuuta Kipinät osallistuivat yhdessä muiden Järvi-Espoon Eräpartiolaiset ry:n lippukuntien kanssa Espoon Partiotuen Punk '08 -partiotaitokilpailun järjestelyihin. Kilpailutoimikuntaan kuului Kilon Kipinöistä Saana Laukkanen. Lisäksi lippukunnastamme oli rastipäälliköitä sekä rastimiehiä.

-Punkku 08

Lokakuun 7. päivänä järjestettiin Espoon Partiotuen sudenpentukilpailu Espoon Pinkki. Kilon Kipinöistä osallistui kilpailuun yhteensä kolme laumaa. Muita johtajia oli mukana kilpailun järjestämisessä.

4.-5. lokakuuta kisatuissa partiotaitojen suomenmestaruuskisoissa, Torpassa, tuli harmaan sarjan suomenmestaruus Kilon Kipinöille.